vissza a nyitólapra
Untitled Document

SzálláshelyekSzalajka Liget

Szélesköru, család- és gyermekbarát szolgáltatásaival, rendkívül gazdag programkínálatával a Szalajka Liget Hotel**** és Apartmanházak felejthetetlen élményt nyújt mind egyéni Vendégek, mind pedig csapatépíto tréningek részére
www.szalajkaliget.hu


Szálláshelyek az Egererdo Zrt. ajánlásával
Aki el szeretné feledni a város zaját és egy kis magányra vágyik, jöjjön el vendégházainkba, apartmanjainkba és fedezze fel az erdo csöndjének nyugtató hatását. A vadregényes erdok mélyén megbújó házak a nyugalom szigetei, ahol a szarvasbogésen és az erdo hangján kívül semmi sem zavaija a látogatók pihenését.

Rudolf-tanya

A Nagy-Lipót oldalában, a fenyoarborétum szomszédságában található. 2015 oszétol gyalogos és kerékpáros pihenohelyként, az Országos Kékkör és a kerékpáros kéktúra vándorainak könnyen elérheto célpontja.
Elérhetoség: tel: 06-36/544-080
E-mail: paradiiirdo.erd@egererdo.hu
Szalajka-ház

A Szén-patak völgyében, hamisítatlan erdei környezetben (csörgedezo patak partján) található. Erdei út és erdei kisvasút is vezet a szálláshelyhez. A szálláshely 30 fo számára tud kellemes kikapcsolódást nyújtani, így jó szívvel ajánljuk erdei iskolás csoportoknak, baráti társaságoknak.
Elérhetoség: tel: 06-37/320-025
E-mail: matrafured.erd@egererdo.hu
Fenyvespuszta

A Dr. Tuzson János Arborétum melletti tisztáson fekvo szálláshely könnyen elérheto az Országos Kék­kör és a kerékpáros kéktúra útvonaláról. Túrázók, erdei iskolás csoportok ideális piheno- és szálláshelye.
Elérhetoség: tel: 06-32/353-281
E-mail: batonyterenye.erd@egererdo.hu
Csurgói Erdészház

Bánkúitól 500 m-re található erdészház 12 fo számára nyújt kellemes elhelyezést. A ház 2 lakrészbol áll, 2x2 ágyas és 2x4 ágyas szobával rendelkezik, melyek TV-vel ellátottak, cserépkályhával füthetoek. Igényesen felújított fürdoszobák és teljesen felszerelt konyhák váiják vendégeinket. Az erdészházhoz zárt udvar tartozik.
Elérhetoség: tel: 06-36/355-112
E-mail: szilvasvarad.erd@egererdo.hu
Hármaskúti mézeskalácsházikó

A Hármaskúton található kulcsos házunk 4 fo részére nyújt pihenési lehetoséget. A házban teljesen felszerelt konyha van és fürdoszobával, TV-vel ellátott. A ház futését kandalló biztosítja.
Elérhetoség: tel: 06-36/355-112
E-mail: szilvasvarad. erd@egererdo .hu
Felso sikló szálláshely

Az Olasz-kapu közelében fekvo szálláshely jó kiindulópont minden túrázó számára. Az emeleten 2 db 2 ágyas szoba, a földszinten ággyá alakítható kanapé várja vendégeinket.
Elérhetoség: tel: 06-36/355-112
E-mail: szilvasvarad.erd@egererdo.huLast minute szálláslehetoség Bekölcén, a Falubíró Vendégházában! A rajt-cél állványtól 10km-re egy csendes-rendes porta várja a maratonozókat csapatostul, családostul, de akár egyesével is! Igény szerint helyben készült finomságokkal, biztonságos kerékpártárolási lehetoséggel, zárt parkolóval! Hívjátok bátran a gazdát, Liktor Istvánt a +36 30 636 8865 -ös számon, vagy a gazdasszonyt, Liktor Ramónát a +36 70 943 85 60-on, illetve tájékozódjatok a www.falubiro.hu weboldalon!


Ha még nincs szállásotok, nézzétek meg a Tök-Ász Vendégházat, amelyet a maraton idejére kedvezményes áron tudtok lefoglalni!
A vendégház Bélapátfalván található, csupán 5 perces autóútra Szilvásváradtól. A kilátás gyönyöru, a tulajdonosok vendégszeretoek!

Kedvezményes ár: 2500 Ft/fo/éj

Érdemes megnézni: www.tokaszvendeghaz.huTip-Top Lak vendégház

Varázslatos környezetben sokféle szolgáltatással, mostantól egész évben szeretettel várjuk Önt-Önöket a TIP-TOP LAK vendégházunkban ÖT APARTMANNAL
www.tiptoplak.huTovábbi szálláshelyek

klikk az alábbi képre a nagyobb felbontáshoz>>   
 nyitólap | kapcsolat
Minden jog fenntartva! (c) Szilvasvaradmaraton.hu - engine: WhiteLineCodes , design:  wiZZard
x